Scroll Top

REFERENTIES

Katinka Erkens ‑ Janssen
Kingspan Moulding
Marketing Project Manager

Brigitte werkt regelmatig voor Kingspan Moulding. We komen met een idee bij haar en zij vertaalt dit naar de gewenste vorm. Ze schakelt snel en professioneel. De samenwerking is prettig en door de kritische vragen van Brigitte komen we vaak ook tot nieuwe inzichten. Dit brengt het uiteindelijke resultaat naar een hoger niveau.

Vincent van den Berg
WAVE
Directeur

Wij hebben vaak allerlei ideeën en roepen dan van alles. We hebben de grote lijnen wel in ons hoofd, maar hoe vertalen we dat visueel? Brigitte zorgt voor rust en vertaalt die storm aan informatie razendsnel in een ontwerp. Ze werkt netjes, staat open voor kritiek en denkt mee in mogelijkheden. Een heel fijn persoon om mee te mogen werken!

Manola van Leeuwe
Fotografie Plus
Eigenaar
Mrs. Bright, Brigitte, is een ongelooflijk goede DTP-er en ontwerper. Met haar ‘gouden handjes’ maakt ze een no-time een ontwerp dat aansluit bij de opdracht. Ik ken niemand met zo’n grote kennis van Photoshop, InDesign en Illustrator. Daarnaast is zij een ontzettend leuke en spontane vrouw met een zonnig karakter. Mrs. Bright is een stralend persoon zowel professioneel als op persoonlijk vlak.
Michelle Haak
Miesart [ visuele identiteiten ]
Eigenaar

Sinds 2017 werken wij samen met Brigitte. We hebben haar leren kennen als pietje precies. Naast dat ze secuur werkt communiceert ze helder en schakelt ze snel. Ze denkt goed mee en staat altijd open om nieuwe dingen te leren. De combinatie van deze kenmerken maakt dat we erg graag met haar samenwerken.

Henk Wolvers en Irene van den Hurk
Wolvers Porselein
Eigenaar

Behalve het mooie fotowerk waarderen wij ook haar werkwijze enorm. Ze is energiek, flexibel, duidelijk en houdt zich goed aan de afspraken. Daarbij weet ze zich open te stellen voor onze wensen en aan te pasen aan de opdracht. Brigitte is prettig in de omgang waardoor het altijd een plezier is om haar aan het werk te zien.

Saskia Kwint
Vitae.Works
Eigenaar

Brigitte is een echte professional. Ze is uiterst deskundig en weet wat ze doet. Brigitte verplaatst zich goed in de opdrachtgever, luistert en is oprecht. Ook als de opdrachtgever niet goed weet wat hij wil, dan denkt ze mee en komt er altijd een mooie ontwerp. Doordat ze zoveel werkervaring heeft in dit vakgebied weet ze wat mooi is en weet je zeker dat je ontwerp / logo uniek wordt.

Kevin Schouten
Q1 Sanitair
winkel inrichter

Wij openen met grote regelmaat nieuwe winkels in Nederland. Alle winkels van Q1 Sanitair zijn voorzien van dezelfde uitstraling. Brigitte regelt altijd snel en efficiënt het sticker en belettering materiaal zodat wij met de openingen er altijd top uit zien.

Martijn Doddema
BNET Bureau Nederlandse Energie Transitie
Directeur
Orgineel en zeer creatief, dankbaar dat Mrs. Bright voor mij de logo’s van mijn bedrijf heeft ontwikkeld en alle daarop volgende brochures, echt top, dank je wel! Voor ons als bedrijf erg vruchtbaar geweest!