OVER MIJ

Brigitte van Heck

grafisch vormgever
digitaal lithograaf

Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Flyers, logo’s, verpakkingen, visuals of brochures, alles begint met een ontwerp waarover goed is nagedacht. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij grafische vormgeving wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en beeld. Daar ligt precies mijn kracht als vormgever. Het totaalplaatje moet kloppen.

Ik werk ook voor andere vormgevers die DTP-technische ondersteuning kunnen gebruiken. Denk aan het aanpassen van beeldmateriaal, retoucheren of kleurcorrecties of tekenwerk.

Voor het ontwerpen van een complete huisstijl bent u bij mij aan het juiste adres. Logo’s staan op al het communicatiemateriaal wat gebruikt wordt naar de klanten toe. Het staat in de e-mails, op het briefpapier, op de website, op een visitekaartje en misschien wel op uw auto. Een klant ziet uw logo misschien wel vaker dan u zelf. Het logo maakt onderdeel uit van de gehele huisstijl. Het is daarom heel belangrijk om dit alles op elkaar af te stemmen. Een jarenlange professionele uitstraling naar uw klanten is belangrijk.

Fotografie is ook een onderdeel van mijn werkzaamheden. Ik fotografeer graag diverse opdrachten maar niet alles ligt in mijn straatje : ). Ik kan kleine tot middelgrote produktfoto’s fotograferen in mijn kleine fotostudio. Op de locatie fotograferen is ook mogelijk. Mocht de fotografie opdracht niets voor mij zijn dan help ik je graag verder met een fotograaf uit mijn netwerk. 

Ik werk graag met mensen waar ik een klik mee heb. Ben je op zoek naar een vormgever die naar je luistert en meedenkt neemt dan gerust contact met mij op.

Ik heb veel druktechnische kennis en ben zeer vaardig met de ADOBE programma’s Photoshop, Illustrator en Indesign.