Scroll Top

DIGITALE LITHOGRAFIE

DIGITALE LITHOGRAFIE

Voor hoogwaardig retoucheerwerk van digitaal beeldmateriaal ben je bij mij aan het juiste adres. Als ervaren beeldbewerker (digitale ltihograaf) met uitgebreide ervaring in Photoshop, ben ik jouw go-to expert voor het verfijnen en retoucheren van beelden. Met oog voor detail en een passie voor het creëren van professionele resultaten. Digitale lithografie is de manier om afbeeldingen naar een hoger niveau te tillen. 

Ik werk voor zowel individuele opdrachtgevers als samenwerkingen met grafische ontwerpers en particulieren. Mijn specialiteit? Het digitaal lithograferen van beeldmateriaal, Ik zorg ervoor dat er één lijn komt in al het aangeleverde beeldmateriaal. Wanneer het aankomt op het retoucheren van beeldmateriaal voor grafische producties, zoals boeken of magazines, begrijp ik dat niet alle foto’s dezelfde kwaliteit hebben. Het samenvoegen van werken van verschillende fotografen kan resulteren in variërende kleuren en contrasten, wat de eenheid verstoort. Hier komt mijn expertise op het gebied van digitale lithografie naar voren.

Met een gekalibreerd EIZO beeldscherm, specifiek ontworpen voor het beoordelen van drukkleuren, ga ik nauwkeurig te werk. Mijn aanpak omvat het toepassen van technische aspecten zoals ‘witpunt, resolutie/schalen, profielgebruik, en scherpte’ om beelden te optimaliseren, RGB naar CMYK-omzetting en retoucheren, zowel technisch als inhoudelijk, en zo het beste eindresultaat te garanderen. Dus, als je beeldmateriaal een upgrade nodig heeft, sta ik paraat met mijn digitale penseel in Photoshop.

boekproducties met lithografie van mrs.bright

Arjan van Arendonk - ATTAK - Simone van Bakel - Kai Bernau & Peter Bilak - Nico de Bont - Ingrid van den Boogaard - Pieter Buys - Monique Broekman - Ellen Brouwers - Daelmans - Vincent Dams - Annegien van Doorn - Ank van Engelen - Maartje Frenken - Jolanda van Gennip - Roderick Henderson - Hendrick de Keyser - Kingspan Unidek - Chiel Konings - Floor Komen - Addy van den Krommenacker - Zweitse Landsheer - Toon Laurense - Gijs van Lith - Margriet Luyten - Miesart / Martens en van Oord - Jan Moerbeek - Galerie Onrust - Kees van den Oord - Charles Popelier - Anke Roder - Maikel Samuels - Schildersbedrijf Erik Kwint - Studio Jan - Paul Segers - Smokey Bandit - Uitgeverij Veerhuis - Galerie Vermeulen - Helma Veugen - De Vormforensen - Philo Wagner - Roger Walschots - Wave design - Henk Wolvers - ZLTO