Scroll Top

brochures

brochures & folders ontwerpen

Brochures, folders en flyers zijn handige tools voor reclame en marketing vaak ontworpen in een huisstijl. Ze helpen om informatie door te geven, klanten te overtuigen en merken te versterken. Bij het ontwerpen maak ik afgewogen keuzes met kleuren, letters en afbeeldingen om een mooi en interessant ontwerp te maken. Mijn doel is om in elk ontwerp een goede balans te vinden.


Belangrijke dingen waar ik aan denk zijn: een duidelijk doel, een mooi ontwerp, goed kleurgebruik, het laten terugkomen van de huisstijl en korte teksten. Als ik begin met het maken van een flyer, folder of brochure, is het belangrijk om te weten voor wie je het maakt en hoe je ze wilt aanspreken. Ik probeer door een gesprek met mijn opdrachtgever erachter te komen je wilt bereiken met de flyer, folder of brochure. Wil je alleen informatie geven, mensen uitnodigen, ze naar een plek sturen of naar je website?

Als we weten wat je doel en doelgroep is, maken we de afweging over hoe groot het moet zijn, hoeveel je ervan wilt laten drukken en op wat voor papier. Ook is het belangrijk welke teksten en afbeeldingen erop moeten komen. Ik weet veel van over formaten, papiersoorten en druktechnieken. Ik denk met je mee zodat we de juiste keuzes maakt binnen het budget.